3 gode grunde til at investere i en professionel kaffeløsning [2020] | Kaffemøllen A/S

3 gode grunde til at investere i en professionel kaffeløsning

Der er mange gode grunde til at investere i en professionel kaffeløsning til kontoret. En investering i god kaffe er nemlig også en investering i kunderelationer og medarbejdere. Alt sammen elementer, der styrker din forretning.

Der er ingen tvivl om, at god kaffe og driftssikre kaffeautomater er en nødvendighed på nutidens arbejdspladser. Overvejer du at finde en god kaffeløsning til din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Kaffemøllen giver dig 3 gode grunde til at investere i en professionel kaffeautomat.

 

1. God kaffe giver glade medarbejdere

En investering i en god kaffeløsning er en investering i glade medarbejdere. Vi lever i dag i en kaffekultur, og medarbejderne har stærke holdninger til den kaffe, der bliver serveret. En danske undersøgelse fra 2016 viste, at kaffe er den mest værdsatte personalegode på de danske arbejdspladser.

En god kaffeløsning med stor variation signalerer, at du er villig til at investere i dine medarbejdere, og det kvitteres med større arbejdsglæde, produktivitet og effektivitet.

Læs også: Kaffekultur: Hvad betyder god kaffe for arbejdspladsen?

 

2. God kaffe styrker kunderelationen

En god kaffeløsning sender ikke alene et signal til dine medarbejdere. Det sender også et afgørende signal til dine kunder – både eksisterende kunder og potentielle kunder. Når du inviterer kunder indenfor i forretningen, er kaffe med garanti én af de første ting, du byder kunden på. Derfor er din kaffeløsning ofte en vigtig del af det førstehåndsindtryk, du sender.

God kaffe er et tegn på kvalitet, hvorimod en tarvelig kop kaffe efterlader kunden med den modsatte oplevelse af din virksomhed. Du må endelig ikke undervurdere kaffens evne som charmeoffensiv.

Læs også: Kundemøder: Kaffe er afgørende for gode kunderelationer

 

3. God kaffeløsning giver mere tid

Kaffe er kendt for at give energi og mindske træthed – men vidste du, at en god, driftssikker kaffeløsning kan give mere effektiv tid til medarbejderne? Måske ikke, men ikke desto mindre er det netop dét, en god kaffeløsning kan.

En af årsagerne skal findes i tiden brugt ude ved kaffemaskinen. En simpel kaffemaskine kan nemt bruge et par minutter på at brygge få liter kaffe. Hvis I er mere end en håndfuld medarbejdere, kan du måske allerede nu regne ud, at der skal brygges et par liter i løbet af en arbejdsdag.

En professionel kaffeløsning fra Kaffemøllen A/S skræddersyes efter netop din virksomheds behov og ønsker. Vores fuldautomatiske kaffeautomater kan brygge en perfekt kop kaffe på ingen tid. På den måde sparer både du og dine medarbejdere den tid, I bruger foran kaffemaskinen. Det frigiver mere effektiv tid til det arbejde, der rent faktisk giver kroner og øre på bundlinjen.

 

Mangler I en professionel kaffeløsning?

Der er flere faktorer, du bør overveje, når du skal vælge den kaffeløsning, der passer bedst til netop din virksomhed. Hos Kaffemøllen A/S står vi altid klar til at guide dig. Læs blandt andet vores guide Sådan vælger du den rette kaffeløsning til erhverv.

Er du stadig i tvivl? Giv os et uforpligtende kald på +45 7020 3655.

Kontakt os

Torben Wibling

Partner, daglig leder

Mobil: 4028 3675

Mail: torben@kaffemoellen.dk

LinkedIn-profil

Se profil
 • Vil du vide mere?

  Vil du gerne høre mere om vores skræddersyede kaffeløsninger? Vi står altid klar til at rådgive dig.

  Kontakt os i dag
 • Produkter

   .

  Kaffemøllen leverer kaffeautomater til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Kaffeautomater

  Se vores store udvalg af kaffeautomater til alle erhverv, store som små.

   .

  Kaffemøllen leverer kaffemaskiner til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til til virksomhed.

  Kaffemaskiner

  Moderne kaffemaskiner til alle slags erhverv. Stort udvalg.

   .

  Kaffemøllen leverer vandkølere til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Vandkølere

  Varieret udvalg af vandkølere til erhverv. Vælg mellem flere modeller.

   .

  Kaffemøllen leverer slikautomater til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Slikautomater

  Find den perfekte slikautomat til dig eller din virksomhed.

   .

  Kaffemøllen leverer kaffe og te til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Kaffe & Te

  Bredt udvalg af kaffe og te til erhverv. Levering direkte til din virksomhed.