Sådan vælger du den rette kaffeløsning til erhverv [2020] | Kaffemøllen A/S

Sådan vælger du den rette kaffeløsning til erhverv

Der er mange fordele ved at investere i en god, professionel kaffeløsning til erhverv. Hvilken løsning, der er den rette for netop din virksomhed, afhænger af en række vigtige faktorer. Hos Kaffemøllen A/S guider vi dig til at vælge den rigtige kaffeautomat.

Overvejer du at investere i en professionel kaffeautomat til kontoret, receptionen eller værkstedet? Så går du formentligt og overvejer hvilken kaffeløsning, der er den rette for netop din virksomhed. Skal du have en kaffeautomat, som er halv- eller fuldautomatisk? Skal den brygge på hele bønner eller instant coffee? Skal det være en lille bordmodel eller en stor gulvmodel med vandtilførsel?

Overvejelserne er mange, og hos Kaffemøllen A/S ved vi, at det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor har vi samlet de tre vigtigste faktorer, du bør overveje, inden du investerer i en professionel kaffeløsning til erhverv.

 

Antal kopper

Den største (og måske) vigtigste faktor er antallet af kopper, som kaffeautomaten skal brygge på en dag. Der er stor forskel på, om kaffeautomaten skal stå på et kontor med ti ansatte eller i en reception, hvor der dagligt bliver trukket flere hundrede kopper kaffe.

Det er derfor en god idé at danne sig et overblik over, hvor mange kopper kaffe der bliver drukket på en dag. På den måde sikrer du, at du ikke investerer i en kaffeautomat med hverken for stor eller for lille kapacitet.

 

Placering

Kaffeautomatens placering er også afgørende for, hvilken model du bør vælge. Skal kaffeautomaten stå til skue for dine kunder og samarbejdspartnere, eller bliver den glemt væk ude bagved, hvor kun du og dine kolleger tilgår den?

Et godt førstehåndsindtryk er alfa og omega. Derfor er det vigtigt, at din kaffeautomat afspejler netop din virksomheds værdier, hvis den står placeret fremme, for eksempel i din reception, forhal eller mødelokale. Her er det vigtigt, at kaffeautomaten er præsentabel. Skal den derimod stå ude i køkkenet eller på værkstedet, kan du med fordel vælge en kaffeautomat med mindre fokus på æstetikken.

Læs også: Kundemøder: Kaffe er afgørende for gode kunderelationer

 

Kvalitet

Hvor meget værdsætter du og dine kolleger en god kop kaffe? Dét er også værd at have in mente, når du overvejer at investere i en ny kaffeautomat til kontoret. Selvom der i dag ikke længere findes dårlig kaffe, er der fortsat kvalitetsforskel – på bønner og på bryggemetoder.

Hvis du og dine medarbejdere foretrækker kaffe af høj kvalitet brygget på hele bønner, påvirker det bryggetiden samt pris per kop.

Læs også: Bryggemetoder: Sådan kan du brygge din kaffe

 

Har du brug for hjælp?

Hos Kaffemøllen A/S står vores kaffeentusiaster klar til at rådgive dig i den kaffeløsning, der passer til netop dig og din virksomhed. Giv os et uforpligtende kald på +45 7020 3655.

Kontakt os

Torben Wibling

Partner, daglig leder

Mobil: 4028 3675

Mail: torben@kaffemoellen.dk

LinkedIn-profil

Se profil
 • Vil du vide mere?

  Vil du gerne høre mere om vores skræddersyede kaffeløsninger? Vi står altid klar til at rådgive dig.

  Kontakt os i dag
 • Produkter

   .

  Kaffemøllen leverer kaffeautomater til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Kaffeautomater

  Se vores store udvalg af kaffeautomater til alle erhverv, store som små.

   .

  Kaffemøllen leverer kaffemaskiner til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til til virksomhed.

  Kaffemaskiner

  Moderne kaffemaskiner til alle slags erhverv. Stort udvalg.

   .

  Kaffemøllen leverer vandkølere til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Vandkølere

  Varieret udvalg af vandkølere til erhverv. Vælg mellem flere modeller.

   .

  Kaffemøllen leverer slikautomater til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Slikautomater

  Find den perfekte slikautomat til dig eller din virksomhed.

   .

  Kaffemøllen leverer kaffe og te til erhverv. Få skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed.

  Kaffe & Te

  Bredt udvalg af kaffe og te til erhverv. Levering direkte til din virksomhed.