Om

Om Kaffemøllen A/S

Kaffemøllen A/S blev etableret i 2001 og har lige fra starten sat en stor ære i at levere god kaffe og servicere vores kunder med unikke kaffeløsninger. Derfor er kunden altid i centrum hos Kaffemøllen A/S, og vi mener, at god service er nøgleordet for et godt samarbejde.

Kaffemøllen A/S bringer kaffe, te, tilbehør og meget mere til døren til virksomheder, institutioner, og hoteller i hele landet. På den måde sørger vores salgschauffører for, at dine varer bliver leveret på hylden til tiden, så du altid kan få en perfekt kop kaffe til din arbejdsdag.
Vores kaffebiler besøger vores kunder i faste turnus, så du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt der er kaffe nok. Vores brede sortiment og store fleksibilitet gør Kaffemøllen A/S til en solid og tryg samarbejdspartner.

Læs anmeldelser fra kunderne 

Kaffemøllen A/S har kaffe, som passer til enhver smag og pris. Vi tilbyder 16 forskellige slags kaffe, så vi altid kan finde en kaffeløsning, der passer til dig. Inden du beslutter hvilken kaffe, du ønsker, holder vi gerne et ’kaffe-smags-møde’, hvor vi præsenterer diverse kaffevarianter og brygger dem for dig, så du kan smage dem og bedre træffe et valg om, hvilken kaffe virksomheden skal have.

I Kaffemøllen A/S har vi egen serviceafdeling, som opsætter diverse kaffeautomater og servicerer og reparerer kaffeautomaterne ved et eventuelt nedbrud. Vores servicefolk er dygtige, og de ved, hvad de har med at gøre – kaffeautomaten er den vigtigste maskine i virksomheden.

Udover vores udsøgte kaffe har vi mange andre spændende produkter: Te, kakao, aftørringspapir, servietter, duge, rengøringsartikler, kager, chokolade og meget mere. Bestil online her!

 

Klik her og se hvem du møder i KAFFEMØLLEN?

 

 

 

VI STØTTER

Some description

HB Køge

Some description
Dragør Golf Klub

Some description
Køge Boldklub 

       
VI FORHANDLER

Some description

UTZ

Some description
FAIRTRADE
Some description
Bianchi
VI ER MEDLEM AF

 Some description

DAFA

 Some description

EL-Retur