Nivona CafeRomatica 626

Nivona CafeRomatica 626 er en automatisk espressomaskine i et slankt og stilrent design, der leverer en helt fantastisk kop kaffe - hver gang!

CafeRomatica 626 egner sig rigtig godt til små kontorer eller frisørsaloner samt i privaten. Du får en brugervenlig maskine, som gør kaffebrygning let som en leg. Ved at trykke på knappen til venstre for displayet vælges den ønskede kaffestyrke - her er tre styrker at vælge mellem: mild, standard og stærk svarende til hhv 7, 9 og 11 gram malet kaffe. Ved at dreje på samme knap vælges kaffemængden, så du kan lave alt fra en espresso til en traditionel kop kaffe.

Med Nivona CafeRomatica 626 bliver du din egen barista - det er ganske let at lave varmt mælk og mælkeskum med steameren. Fyld en smule mælk i en stålkande og tænd derefter steameren ved hjælp af knappen til højre for displayet - ved hjælp af damp varmes og skummes mælken til cremet og lækkert mælkeskum. Hæld mælken i din kaffe og nyd nu en cappuccino, som du kender og elsker den fra cafeerne.

Takket være maskinens display er du aldrig i tvivl om, hvornår maskinen mangler bønner og vand. Systemet fortæller med symboler, hvornår maskinen skal afkalkes, rengøres og hvornår filteret skal skiftes, så du altid er sikret den bedste kaffeoplevelse. 

Størrelse:

  • Højde:    635 mm (Højde med underskab 1535 mm)
  • Bredde:  310 mm
  • Dybde:   475 mm
  • Vægt:       25 kg

 

Hent datablad klik her Pdf-ikon

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Dem leverer vi selvfølgelig også.