Kaffeautomater

Få en uforpligtende snak om jeres behov for ny kaffeautomat

Hos Kaffemøllen A/S er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak med vores kunder – så har du spørgsmål til hvilken kaffeautomat der passer bedst til Jeres virksomhed, så er det bare at ringe på tlf.: 70 20 36 55 eller ring direkte til Torben på mobil 40 28 36 75 i salgsafdelingen eller send en mail på torben@kaffemoellen.dk, så hjælper han jer på vej til den rigtige kaffeløsning. 


 

Kaffeautomater der altid laver den bedste kaffe

Hos Kaffemøllen leverer vi hver dag kaffeautomater og kaffe til rigtig mange virksomheder i det danske land. Og det gør vi fordi, at du hos os får en kaffeautomat, der laver kaffe med rigtig god smag. Smagen bliver ekstra god, da næsten alle vore kaffeautomater laver kaffe på hele kaffebønner, men også på den billige måde, da kaffeforbruget kun er ca. 1/3 af normalt formalet kaffe.

Læs anmeldelse fra Ekspertvalg.dk

Billig og hurtig import af kaffeautomater giver gode priser.

Der er kun et indkøbsled inden kaffeautomaterne står i Kaffemøllen. Det sikrer billige kaffautomater uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer hurtigt, en effektiv og solid kaffeautomat til vores kunder, som medarbejderne er glade for. Vi lægger stor vægt på driftssikkerhed og endnu større vægt på god service og forståelige manualer, så alle kan betjene automaterne uden problemer. Med en kaffeautomat fra Kaffemøllen får I den bedste kaffe til den rigtige pris.